Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România reprezintă comunitatea producătorilor de carne de porc, care au convingerea că respectul pentru animale și pentru oameni reprezintă acest domeniu. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la carne de porc românească, sigură, gustoasă, curată și am ales să numim și să lucrăm la un standard pentru a te ajuta să recunoști carnea de porc românească bună. Domeniul creșterii porcilor nu este pentru oricine. Este nevoie de suflet, empatie și perseverență pentru a asigura un standard înalt de calitate al cărnii de porc.
Asociația Producătorilor de carne de Porc din România reprezintă, susține și promovează interesele producătorilor de carne de porc. Fondată în anul 1991, APCPR este una dintre cele mai longevive asociații ale sectorului zootehnic din România și reunește membri activi în creșterea, abatorizarea și prelucrarea cărnii de porc, precum și prestatori de servicii și unități de învățământ/cercetare.
Contactează APCPR pentru informații suplimentare
20
Carnea de porc este de departe preferata românilor. Dar,...
2
De ce contează hrana porcului românesc? În România, porcii...
20
Un lucru este sigur: românii iubesc carnea de porc....