Gustul românesc

Gustul românesc are o poveste: a oamenilor care cresc porci cu grijă, a fermelor moderne, a tradițiilor gastronomice românești și a ta.

Am fost curioși să aflăm cum privesc românii carnea de porc, și i-am întrebat și i-am filmat povestind despre o relație nu de azi de ieri, ci de multe generații. Au și gătit pentru noi și voi. Dincolo de beneficiile clare ale hranei, gustul cărnii de porc românești este cel care ne ține aproape.

Gustul

Cum gătim cu carne de porc?

De la friptura de duminică la rețetele gourmet, porcul românesc este carnea noastră, carnea națională, cea mai iubită de români.

Vezi toate rețetele

Gustul Crăciunului

Ce ar fi Crăciunul fără carne de porc? Am strâns aici câteva rețete care dau gustul Crăciunului în România. Le-am grupat de regiuni să ne aducem aminte cu toții de copilărie.

Citește despre carnea de porc românească

Citește despre carnea de porc românească

Top