Am fost curioși să aflăm cum privesc românii carnea de porc, și i-am întrebat și i-am filmat povestind despre o relație nu de azi de ieri, ci de multe generații. Au și gătit pentru noi și voi. Dincolo de beneficiile clare ale hranei, gustul cărnii de porc românești este cel care ne ține aproape.
De la friptura de duminică la rețetele gourmet, porcul românesc este carnea noastră, carnea națională, cea mai iubită de români.
Vezi toate rețetele
O rețetă tradițională de frigărui din carne de porc la jar, gustoasă și ușor de preparat. Timp de preparare 1 h.
Citește mai multO rețetă tradițională de pomana porcului cu mămăligă și ou ochi, așa cum se face de obicei la tăierea porcului, direct la ceaun, cu gust bogat și rustic. Timp pe preparare 30 min.
Citește mai multUn preparat savuros, echilibrat între dulce, sărat și ușor picant. Se face rapid și merge perfect cu orez sau tăiței.
Citește mai multCe ar fi Crăciunul fără carne de porc? Am strâns aici câteva rețete care dau gustul Crăciunului în România. Le-am grupat de regiuni să ne aducem aminte cu toții de copilărie.
Organic livestock raised for meat, eggs, and dairy products must be raised in living conditions.
Citește mai multKetogenic diets can cause significant reductions in blood sugar and insulin levels. has some health benefits.
Citește mai multIncorporate organic eating into the routines of everyday living worth the added cost of buying organic.
Citește mai multCut back on the cost of an organic diet, Greene said he had to cut back on meat healthy organic food for about.
Citește mai mult
20
Carnea de porc este de departe preferata românilor. Dar,...
2
De ce contează hrana porcului românesc? În România, porcii...
20
Un lucru este sigur: românii iubesc carnea de porc....